Zakres obowiązków:
- oszałamianie trzody
- obróbka tuszy zgodnie z procesem technologicznym i obowiązującą normą
- obróbka i konserwacja skór
- dystrybucja konfiskat jako materiału szczególnego ryzyka
- ubój z konieczności trzody
Wymagania:
- Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- zdolności manualne
- mile widziane doświadczenie w pracy na dziale uboju
- sumienność, odpowiedzialność
- stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na wskazanym wydziale
Oferujemy:
- Bezpieczeństwo ekonomiczne - atrakcyjną płacę, zatrudnienie na umowę o pracę, pakiet socjalny, ubezpieczenie grupowe
- Rozwój - udział w realizacji ciekawych projektów, współpracę w ramach grupy Animex
- Przynależność - pracę w atmosferze wzajemnego wspierania się i wymiany doświadczeń
- Aktywność - grupy sportowe (m.in. piłka nożna, piłka siatkowa), spartakiada międzyzakładowa Animex
- Rozrywkę - piknik pracowniczy, spotkania integracyjne.
KLAUZULA INFORMACYJNA
Klauzula informacyjna o administratorze danych osobowych w procesie rekrutacji:
[Administrator Danych Osobowych] Administratorem danych osobowych podanych przez osobę przesyłającą dokumenty aplikacyjne są wspólnie spółki Grupy Smithfied Polska związane porozumieniem o współadministracji dalej: Współadministratorzy. Wyciąg z przedmiotowego porozumienia został opublikowany na stronie www.animex.pl oraz www.agriplus.pl (w zakładce „Dane osobowe”). To te podmioty wspólnie ustalają cele i sposoby przetwarzania Twoich danych osobowych.
Współadministratorzy wyznaczyli następujący punkt kontaktowy dla osób, których dane dotyczą: Biuro Ochrony Danych Osobowych Smithfield Polska: ul. Chałubińskiego 8, 00 – 613 Warszawa, adres mailowy: inspektorod@animex.pl oraz inspektorod@agriplus.pl.
Współadministratorzy celem bieżącego monitorowania prawidłowego przestrzegania zasad ochrony danych osobowych powołali Inspektora Danych Osobowych, możesz się z nim skontaktować pod adresem, wskazanym powyżej lub elektronicznie wysyłając wiadomość na adres: inspektorod@animex.pl lub inspektorod@agriplus.pl.
Pełną informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych znajdziesz tutaj.