Zestawienie znaków: Fundusze Europejskie, Barwy Rzeczypospolitej Polskiej, Unia Europejska
ANIMEX FOODS to największy producent i eksporter mięsa oraz przetworów mięsnych w Polsce, a także największy pracodawca w przemyśle mięsnym i spożywczym w Polsce, zatrudniający ponad 10 tys. pracowników. Jesteśmy właścicielem uznanych marek mięsa i wędlin, takich jak: Krakus, Berlinki, a także Morliny.
Nazwa stanowiska

Mistrz Działu Utrzymania Ruchu

Miejsce Pracy

Kutno

  • Efektywne zarządzanie podległym zespołem
  • Przygotowywanie tygodniowego i miesięcznego harmonogramu prac prewencyjnych
  • Monitorowanie postępu prac planowych i szybka reakcja gdy nie idą one zgodnie z planem
  • Prawidłowe delegowanie zadań do poszczególnych członków zespołu
  • Bieżący kontakt z wszelkimi serwisami zewnętrznymi
  • Regularne zgłaszanie części i podzespołów do zakupów w celu uzupełnienia stanów magazynowych
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Umiejętność czytania rysunków technicznych
  • Podstawowa wiedza z zakresu elektryki i mechaniki
  • Wiedza z zakresu działania wszelkiego rodzaju elektrozaworów
  • Wiedza z zakresu obsługi serwonapędów i wszelkiego rodzaju silników
  • Uprawnienia SEP
  • Umiejętność analizy i diagnostyki awarii.
  • Zadania administracyjne w odniesieniu do zarządzanego zespołu
  • Podstawowa wiedza z zakresu i pneumatyki oraz hydrauliki
  • Obsługa narzędzi i urządzeń warsztatowych.
  • Logiczne i systematyczne podejście do eliminacji awarii i problemów
  • Ciągła współpraca z wydziałami produkcyjnymi przy eliminowaniu wszelkiego problemów.
  • Duża dyspozycyjność
  • Gotowość do pracy zmianowej.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Ciekawą pracę w dynamicznie rozwijającej się grupie kapitałowej o ugruntowanej pozycji rynkowej,
  • Szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne,
  • Przejrzysty plan wdrożenia i kariery zawodowej,
  • Zdobycie umiejętności i doświadczenia w dużym zakładzie,
  • Zakładowy Fundusz Socjalny (karty podarunkowe na Święta, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci),
  • Pakiet prywatnej opieki medycznej.
Wróć na górę
0 1 2 3 4