Zestawienie znaków: Fundusze Europejskie, Barwy Rzeczypospolitej Polskiej, Unia Europejska

Bezpieczeństwo żywności

Nasze produkty można znaleźć na talerzach Polaków i mieszkańców 40 innych krajów. Nie ukrywamy, że jesteśmy z tego dumni. Jednocześnie czujemy dużą odpowiedzialność związaną z nieprzerwanym (nawet tak trudnymi warunkami jak pandemia COVID-19) dostarczaniem żywności do tak szerokiej liczby konsumentów niemal na całym świecie. Bezdyskusyjnie więc bezpieczeństwo i jakość są dla nas priorytetami w całym cyklu życia produktów „od pola aż do stołu”. Dbamy o ich zapewnianie, z jednej strony poprzez rygorystyczne procedury, standardy, zewnętrzne audyty, jak i z drugiej strony, poprzez bardzo dużą koncentrację na świadomości każdego pracownika w tym zakresie. Dzięki podejmowanym każdego dnia działaniom chętnie podajemy nasze produkty również swoim rodzinom, bo wiemy, że dostarczamy im w ten sposób wysokiej jakości białko pochodzące z mięsa.

Nasze priorytety

Produkowanie bezpiecznej, wysokiej jakości, wartościowej żywności jest naszą misją. Realizując swoje działania koncentrujemy się wokół dwóch tematów:
Bezpieczna żywność Wartościowa żywność

Nasze działania

W trosce o bezpieczeństwo żywności:
Wdrożyliśmy standardy HACCP oraz GFSI.
100% zakładów posiada certyfikaty w zakresie IFS Food i BRC Food.
Posiadamy w ofercie produkty bez glutenu oraz wytworzone w systemie antibiotic-free.

Napisz do nas

Masz pytania? Chcesz przesłać opinię?
Skontaktuj sie z nami
Wróć na górę
0 1 2 3 4