Zestawienie znaków: Fundusze Europejskie, Barwy Rzeczypospolitej Polskiej, Unia Europejska
ANIMEX FOODS to największy producent i eksporter mięsa oraz przetworów mięsnych w Polsce, a także największy pracodawca w przemyśle mięsnym i spożywczym w Polsce, zatrudniający ponad 10 tys. pracowników. Jesteśmy właścicielem uznanych marek mięsa i wędlin, takich jak: Krakus, Berlinki, a także Morliny.
Job title

Mistrz Działu Kotłowni

Location

Ełk

Główne zadania:

  • nadzór nad prawidłową pracą kotłowni i instalacji ciepłowniczych na terenie zakładu,
  • kierowanie i nadzór nad pracą podległych brygadzistów,
  • ustalanie zadań i odpowiedzialności podległych pracowników, optymalna organizacja pracy,
  • bieżąca kontrola i rozliczanie brygadzistów z realizowanych zadań oraz efektywności czasu pracy,
  • udział w pracach remontowych podległych urządzeń i instalacji,
  • sprawowanie nadzoru nad prawidłową eksploatacją maszyn, urządzeń i instalacji na dziale kotłowni oraz instalacji ciepłowniczych na terenie zakładu,
  • kontrola i utrzymanie na prawidłowym poziomie parametrów mediów energetycznych i parametrów pracy urządzeń kotłowni,
  • planowanie i organizowanie pracy oddziału, niezbędnych remontów, przeglądów instalacji,
  • bieżące raportowanie wyników pracy, szkolenie i rozwój pracowników.

Wymagania:

  • mile widziane wykształcenie wyższe lub średnie kierunkowe - techniczne
  • doświadczenie teoretyczne i praktyczne ,
  • umiejętność zarządzania zespołem oraz podejmowania decyzji, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
  • zdolność analitycznego myślenia, orientacja na rozwiązanie problemu,
  • samodzielność, rzetelność, odporność na sytuacje stresowe, efektywna organizacja pracy,
  • dyspozycyjność.

Oferujemy:

  • prowadzenie ambitnych projektów w obrębie danego działu,
  • wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników, stabilne zatrudnienie,
  • możliwość rozwoju,
  • ciekawą pracę w dynamicznym zespole,
  • atrakcyjne benefity pozapłacowe ( Karta Benefit Multisport, opieka medyczna LUXMED)
Back to top
0 1 2